


BLT-leivät – kerrosleipien kingi, jota sinunkin on kokeiltava
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
BLT-leivät täytetään pekonilla, salaatilla ja tomaatilla. Tässä versiossa kolmikko täydentyy vielä avokadolla. Klassikkoleivät maistuvat aina!
Reseptin ainekset
4 annosta
BLT-leivät
14
pekoniviipaletta
8
paahtoleipäviipaletta
4 rkl
majoneesia
2
tomaattia
1
avokado
4
salaatinlehteä
BLT-leivät valmistuvat näin:
- Asettele pekoniviipaleet neliön malliseksi punokseksi leivinpaperin päälle pellille.
- Nosta pekonipunos kylmään uuniin ja säädä uuni 200 asteeseen. Paista noin 20 minuuttia, kunnes pekonit ovat ruskeita.
- Valuta pelliltä ylimääräinen rasva talouspaperille ja heitä roskiin. Leikkaa pekonipunos neljäksi neliöksi.
- Paahda leivät leivänpaahtimella tai pannulla. Voitele leivät majoneesilla.
- Viipaloi tomaatit ja avokado. Huuhtele salaatinlehdet. Kokoa ainekset leipien väliin. Leikkaa leivät halutessasi kolmioiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat